Hazreti Abbas'ın (as) Mukaddes Türbesi'nden gelen bir heyet, Büyük Dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'yi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), ziyaret etti

Hazreti Abbas'ın (as) Mukaddes Türbesi'nden gelen bir heyet, Büyük Dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'yi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), ziyaret etti



16/1/2024


Hazreti Abbas'ın (as) Mukaddes hareminden, Necef şehrinde Müminlerin Emiri imam Ali'nin (as) mukaddes türbesini iziyarete gelen bir heyet, Büyük Dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.), babacan nasihat ve direktiflerini dinlemek için çok değerli merceyi kendi makamında ziyaret ettiler. Büyük Dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), konuşmasının başında Hazret-i Ebu'l-Fadl el-Abbas'ın (as) kendine özgü tarihi yönlerini anlattı. Onun yetiştirilme tarzının ve terbiyesinin annesi Ümmül Benin (sa) tarafından gerçekleştiğini anlatırken, annesinin onu imam Hüseyin'e (as) destek olacak şekilde terbiye ettiğini anlattı. Abbas (as) muharrem ayının aşura günü imam Hüseyin'in (as) uğrunda şehit oldu.

Büyük Dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.) ayrıca inançları, ahlakı ve şer'i kontrolleri de dahil olmak üzere dini yansıtabilmesi ve pratik hayatında dinin gerçek ve samimi bir doğrulayıcısı olduğunu belirtmesi için müminin kendi dinine sadık olması ve Ehl-i Beyt (as) öğretisine mensup olması gerektiğini vurguladı.

Büyük Dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi (Allah onun ömrünü uzun etsin.), toplantının sonunda genel olarak inananlar için ve özel olarak da kutsal türbelerin korunması ve yaşatılması için dua ederek, yüce Allah'tan, dualarının müstecap olmasını diledi.





NECEF TELEGRAM KANALINA KAYDOL


GÖNDER
YAZDIR
KAYDET