Büyük dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Basra'daki büro temsilcisi, topluma hizmet ve yetim kesimiyle ilgili kurum ve kuruluşlarla çalışmalarını sürdürüyor

Büyük dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Basra'daki büro temsilcisi, topluma hizmet ve yetim kesimiyle ilgili kurum ve kuruluşlarla çalışmalarını sürdürüyor



2/1/2024


Büyük dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Basra ilindeki makam heyeti, topluma hizmet ve yetim kesimiyle ilgili kurum ve kuruluşlarla çalışmalarını sürdürdü.

Büyük dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Basra'daki büro temsilcisi, şeyh Musenna el-Rubaie şunları söyledi: "Kardeşlerimize teşekkür ve takdir mektupları sunduğumuz için Allah'a hamd olsun! Hayırsever bir yönelimle bir dizi kuruluş ve kurumların gösterdiği iyi çabaları takip etmeye devam ediyoruz. (Umut) ekibinin gönüllü olarak Basra iline sağladıkları sosyal ve hizmet çalışmaları nedeniyle ve genel olarak yetimlere ve yoksullara ve ihtiyaç sahiplerine kendi sosyal programları dahilinde ve Büyük dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.) tavsiyeleri doğrultusunda hizmet vermelerinden dolayı Allah'a hamdolsun."

Büyük dini Lider Ayetullah Uzma Şeyh Beşir Hüseyin Necefi'nin (Allah onun ömrünü uzun etsin.) Basra'daki büro temsilcisi, şeyh Musenna el-Rubaie daha sonra şöyle devam etti: “Heyet, başta bakıma ve yardıma ihtiyacı olan aileler olmak üzere toplumun yararına olan bu hayır işlerini takip ediyor. Aslında bu alanda çok büyük çalışmalar var ve daha büyük projelerin de yapılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bizim hedefimiz, halkımızın yardım ihtiyaçlarını kapsamlı bir şekilde karşılamak ve karşılamanın etkili yollarını bulmaktır.

El-Rubaie, (Umut) ekibindeki kardeşlerin çabalarını ve genel olarak yoksullara ve muhtaçlara yardım etmek için yaptıkları önemli ve faydalı çalışmalarından dolayı ekibin her bir çalışanlarını teker teker takdir etti.




NECEF TELEGRAM KANALINA KAYDOL


GÖNDER
YAZDIR
KAYDET